Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:n perustamisesta tulee kesäkuussa kuluneeksi 20 vuotta. Juhlan kunniaksi asianajajamme tarjoavat keskiviikkona 15.6.2016 kello 11–14 maksutonta konsultointia kakkukahvien kera Tampereen keskustassa, Keskustorin kupeessa sijaitsevassa toimistossamme (Aleksis Kiven katu 11 C). Haluamme tarjota kaupunkilaisille tilaisuuden päästä keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa maksutta vaikkapa avioehtoon, testamentin laadintaan tai yrityksen juridisiin ongelmiin liittyen.

Juhlapäivänä toimistollemme voi saapua ilman ajanvarausta. Maksuttomien konsultointien kesto on 15 minuuttia, ja tulijat saavat vuoronumerot saapumisjärjestyksessä.

Asianajotoimisto Tammer-Juristit on vuonna 1996 perustettu, nuorekas ja vahvasti kasvava asianajotoimisto. Juristimme ovat toimineet useissa asianajotoimistoissa sekä muissa liike-elämän ja julkisen sektorin asiantuntijatehtävissä. Tammer-Juristit on myös ensimmäinen suomalainen asianajotoimisto, jolle on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti.