Tuontiautoista veronpalautuksia kymmenille tuhansille suomalaisille. Tammer-Juristit laatii oikaisuvaatimuksia edullisesti – palautukset tulevat suoraan asiakkaan tilille.

Korkein hallinto-oikeus on antanut joulukuussa 2014 autoverotusta koskevan ratkaisun, jonka mukaan Suomeen toisesta jäsenvaltiosta tuotavasta autosta ei saa periä autoveroa enemmän kuin samanlaisissa Suomessa jo rekisteröidyissä on veroa jäljellä. Maahantuotu auto olisi tullut verottaa sillä autoveroprosentilla, joka oli voimassa Suomessa sinä päivänä kun auto on ensirekisteröity toisessa maassa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että autoveroa kantava tulli joutuu palauttamaan liikaa maksettuja veroja hakemusten perusteella takaisin verovelvollisille. Määräaika oikaisuvaatimuksen tekemiselle on kolme vuotta veron määräämistä eli oikaisuvaatimus on tehtävissä ainakin vielä niiden ajoneuvojen kohdalla, jotka ovat tuotu Suomeen vuosina 2012 – 2014.

Keskimääräiset palautukset ovat yli tuhat euroa, mutta palautus voi olla ajoneuvon mallista riippuen jopa yli 10 000 euroa. Teemme oikaisuvaatimuksen puolestasi hintaan 199,00 euroa (sis alv 24%) ja saat rahat suoraan tilillesi!

Valtuuta meidät hakemaan veronpalautus itsellesi täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot sekä lähettämällä lomake meille.*

Kirjoita viestin otsikoksi ”Tuontiauto” ja viestikenttään verotuspäätöksen yksilöinti eli joku seuraavista tiedoista

  • autoverotuspäätös
  • autoverotuspäätöksen yksilöintinumero
  • ajoneuvon valmistenumero tai
  • ajoneuvon verotusvuosi, merkki ja malli

* Toimeksianto sisältää oikaisuvaatimuksen/hakemuksen. Laadimme hakemuksen heti, kun asiakas on suorittanut hakemusmaksun 199,00 euroa tilillemme FI6955210720058873. Vaihtoehtoisesti maksun voi suorittaa vasta veronpalautusten tultua, jolloin palautukset haetaan asiakasvaratilillemme ja veloitamme hakemusmaksun 249,00 euroa, minkä jälkeen maksamme loppuosan asiakkaan tilille. Muistathan kirjoittaa viestikenttään, mikäli haluat maksaa vasta veronpalautusten tultua.

Takemmat ehdot koskien etämyyntiä ovat luettavissa täältä.

Lisätietoja asiasta saa sähköpostitse osoitteesta trainee@tammer-juristit.fi

* merkityt kentät ovat pakollisia

 Valitse alta haluatko laskun vai oletko maksanut tilille