Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on vuonna 1996 perustettu nuorekas, dynaaminen ja vahvasti kasvava asianajotoimisto.

Toimimme valtakunnallisesti pääpainon ollessa kuitenkin Pirkanmaalla ja Helsingissä. Lakimiehemme ovat toimineet asianajajina ja lakimiehinä useissa asianajotoimistoissa sekä myös muissa vastuullisissa asiantuntijatehtävissä liike-elämän ja julkisen sektorin palveluksessa. Lakimiestemme kokemus ja asiantuntemus sekä innostunut ja käytännönläheinen työtapa ovat asiakkaittemme etuoikeus. Palvelemme niin yrityksiä, kuluttajia kuin julkisyhteisöjäkin.

Tammer-Juristeilla on laaja kotimainen yhteistyöverkosto eri alojen asiantuntijoista sekä oma kansainvälinen yhteistyöverkosto. Yhdessä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa onnistumme.

Yritysten palvelut

Palvelemme yritysasiakkaitamme kaikilla liiketoiminta-alueilla. Meillä on vahvaa osaamista ja näkemystä yritysten päivittäisten oikeudellisten ongelmien ratkaisemisesta. Vaativissa kysymyksissä lisäksi omat asiantuntijaryhmämme ovat yrityksenne käytettävissä.

Yksityishenkilöiden palvelut

Ota yhteyttä ja kerro huolesi. Todennäköisesti olemme jo ratkaisseet vastaavia ongelmia aiemminkin. Meillä on kokemusta ja näkemystä, mutta osaamme varmasti kuunnella myös sinua.

Menestyksemme perustuu onnistuneen liiketoimintastrategian lisäksi osaaviin ja innostaviin ihmisiin, mutta kaikkein tärkeintä meille on se, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.  Jotta pystymme jatkossakin kehittämään toimintaamme, otamme mielellämme vastaan asiakaspalautetta. Palautetta voi antaa suoraan asiaa hoitaneelle lakimiehelle, sähköpostitse osoitteeseen info(at)tammer-juristit.fi, soittamalla toimistomme numeroon 010 34666 40 tai täyttämällä oheisen asiakastyytyväisyyskyselyn.