Hyvin laadittu sopimus takaa sen, että halutut tavoitteet saavutetaan sekä sen, että myöhemmät sopimuksen tulkintaepäselvyydet ja riidat vältetään. Avustamme yksityishenkilöitä laatimaan erilaisia sopimuksia, joista mainittakoon mm. lahjakirja, velkakirja, valitus, reklamaatio, asuntokauppa, hallinnanjakosopimus, maanvuokrasopimus, muut vuokrasopimukset, irtaimen kauppakirja, työsopimus, johtajasopimus, salassapitosopimus sekä perheoikeudelliset sopimukset kuten testamentti, määräys digitaalisesta jäämistöstä, avioehtosopimus, avioerohakemus, lakiosavaatimus, ositus ja ositussopimus

Avustamme myös kaikissa sopimuksista aiheutuvissa erimielisyystilanteissa. Miläli ette ole olleet yhteydessä meihin jo sopimuksen laatimisvaiheessa, suosittelemme ottamaan yhteyttä lakimiehiimme mahdollisimman pian sopimuksiin liittyvän erimileisyystilanteen synnyttyä. Kaikissa riita-asioissa nopea yhteydenotto asianajajaan on suositeltavaa sillä näin voidaan parhaiten minimoida vahingot ja toisaalta myös turvata päämiehen edut. Usein erimielisyydet syntyvät sopimusten päättämistilanteissa eli silloin, kun sopimus irtisanotaan tai puretaan. Sopimusta tehdessä tulisi aina kiinnittää riittävää huomiota myös sopimuksen päättämistilanteeseen. Jos olet epävarma sopimuksen päättämisen suhteen, älä epäröi kääntyä asiantuntijoidemme puoleen!

Aina ei ole tarpeen tavata lakimiestä henkilökohtaisesti. Tietyt perussopimukset voit myös laatia e-asianajaja palvelumme kautta, jolloin säästät kustannuksissa verrattuna normaaliin toimeksiantoon.

 

table-paperpiles