Juhannuksesta alkaa kesän hääsesonki. Suomen kirkot ja maistraatit täyttyvät pariskunnista, jotka sanovat ”tahdon” ja aloittavat yhteisen taipaleensa. Edeltävät viikot ja kuukaudet on keskitytty elämän ehkä suurimman juhlan järjestelyihin ja mietitty tulevia yhteisiä vuosia.

Avioehtosopimuksen mainitseminen onnen hetkinä voi tuntua kuin maalaisi piruja seinille, mutta ei ole suinkaan sitä. Se ei ole epäluottamuslause, sillä kukaan tuskin tulee eroamaan siksi, että on laatinut avioehtosopimuksen. Avioehtosopimuksia on hyvin erilaisia, eivätkä kaikki ole vain avioeroa silmälläpitäen laadittuja vaan sopimus voidaan laatia myös vain kuoleman varalle. Yhä yleisemmin eletään uusioperheissä ja halutaan, että omaisuuden jakaminen aikanaan lasten tai sukuhaarojen kesken on selkeää.

Tammer-Juristitien lakimiehet kantaa kortensa kekoon sen eteen, että avioparit voisivat keskittyä nauttimaan onnestaan. Se mikä on hoidettu, on poissa mielestä. Suuret sanat eivät suuta halkaise, siksi Tammer-Juristit ryhtyikin sanoista tekoihin ja tarjoaa juhannuksesta aina 2.8.2015 saakka avioehtosopimusten laadinnan veloituksetta.

Mitä parhainta onnea kaikille tämän kesän aviopareille!

Ajan avioehtosopimuksen tekoon voi varata numerosta 03 2110 666 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tammer-juristit.fi (otsikoksi ”Kesäkampanja”).

Avioehtosopimuksen voi tehdä helposti myös netissä Egrea-nettisopimuspalvelussa (koodi: tammer).

Lisätietoja: trainee@tammer-juristit.fi

Kerro tästä kavereille myös Facebookissa: arvomme kaikkien uutisen jakaneiden tai siitä Facebookissa tykänneiden kesken kaksi lippua Tammerfesteille (la 18.7). Arvonta suoritetaan maanantaina 13.7.