Suojaa brändisi ja liikeideasi

Tiedätkö miten suojaat liikeideasi ja yrityksesi tärkeimmät ominaisuudet? Me autamme sinua.

Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on yrityksesi juridinen partneri informaatioteknologian alalla. Vahva osaamisemme kattaa mm. IT-järjestelmien ja -palveluiden hankinnan, tuotekehitys- sekä teknologian siirtosopimukset, valmistus-, alihankinta-, jälleenmyynti- ja lisenssisopimukset, internetliiketoiminnan, bioteknologian, kilpailukieltoasiat, salassapitosopimukset, osakassopimukset, työsopimukset sekä näitä koskevat vahingonkorvaus- ja muut oikeudenkäynnit.

Teknologia-alan oikeudellisissa asioissa edellytetään ymmärrystä ja kykyä sovittaa yhteen nopeasti kehittyvä liiketoiminta sekä hitaasti muuttuva lainsäädäntö. Mitä uudempi liiketoiminta, sitä enemmän asiantuntemusta tarvitaan oikeudellisten vaatimusten yhteensovittamisessa liiketoiminnan kanssa niin, että ratkaisut tukevat liiketoiminnan tavoitteita.

Liiketoiminnassa yritykselle kuuluva aineeton pääoma on usein keskeisessä strategisessa asemassa. Tällaisia ovat mm. patentteihin, hyödyllisyysmalleihin, työsuhdekeksintöihin, toiminimiin ja internetin verkkotunnuksiin liittyvät oikeudet, tekijänoikeudet, tavaramerkkiasiat sekä liike- ja ammattisalaisuuksien suojaaminen.

Oma asianajajapartneriverkostomme sekä ipreye.com -verkostoyhteistyö tuovat meille lisävalmiuksia palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti myös globaalissa liiketoiminnassa näissä asioissa.

 

table-keyboard