Asiantuntijamme

Asianajajamme ovat toimineet paitsi asianajajina ja lakimiehinä, mutta myös muissa vastuullisissa tehtävissä rahoituslaitoksissa, liike-elämässä sekä tuomareina käräjäoikeuksissa. Asianajajamme ovat lisäksi kaupanvahvistajia. Tammer-Juristeilla on kumppaneina eri alojen asiantuntijoita ja kansainvälinen yhteistyöverkosto. Juristiemme kokemus ja asiantuntemus sekä innostunut ja käytännönläheinen työtapa ovat asiakkaittemme etuoikeus – yhdessä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa onnistumme!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme >>

Janne Nuutinen

toimitusjohtaja, osakas, asianajaja, varatuomari

Tutustu Janneen videolla.

Janne Nuutinen on toiminut Tammer-Juristit Oy:n toimitusjohtajana kaksi ja puoli vuotta. Janne on asianajaja ja varatuomari, jonka erikoisosaamisaloja ovat asunto- ja kiinteistökauppariidat sekä muu vahingonkorvausoikeus, yritysten sopimusasiat, konkurssi- ja yrityssaneeraukset sekä talousrikokset. Toimittuaan aikaisemmin pankin toimitusjohtajana yhteensä 12 vuoden ajan Jannella on monipuolista ja asiantuntevaa näkemystä niin yritysten kuin yksityisten henkilöiden asioihin.

Sari Honkalampi

osakas, asianajaja, varatuomari
.

Tutustu Sariin videolla

Toinen Tammer-Juristit Oy:n osakas Sari Honkalampi on yrityksemme pitkäaikaisin työntekijä, sillä hän on työskennellyt Tammer-Juristeilla vuodesta 2008 lähtien. Asianajaja Honkalammella on laajaa kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudesta sekä lapsiasioista. Muita erikoisosaamisaloja ovat työoikeus sekä rikos- ja riita-asiat monipuolisesti. Sari on perehtynyt myös kilpailuoikeuteen ja kartelliasioihin toimittuaan avustajana Suomen suurimmassa kartellioikeudenkäynnissä.

Raakel Alimran

lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

Tutustu Raakeliin videolla.

Raakel on työskennellyt Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:ssä vuodesta 2016 lähtien. Hän avustaa asiakkaitamme mm. työsuhde- ja sopimusasioissa, oikeudessa käsiteltävissä riita- ja rikosasioissa sekä lasten huolto- ja tapaamisoikeusasioissa. Raakelin erikoisosaamisaloihin kuuluvat myös perhe- ja perintöoikeudelliset asiat kuten ositukset ja perunkirjoitukset.

Jenni Räsänen

asianajosihteeri

Tutustu Jenniin videolla

Jenni on työskennellyt Asianajotoimisto Tammer-Juristeilla lakimiestemme apuna tammikuusta 2017 lähtien. Hänen vastuullaan ovat toimiston rutiinien pyörittäminen asiakaspalvelusta ja laskutuksesta toimeksiantojen viimeistelyyn. Jennillä on aina aikaa asiakkaillemme, joten hänen puoleensa voi kääntyä asiassa kuin asiassa.

Elsa Lehtonen

assistentti

Tutustu Elsaan videolla.

Elsa on ylioppilas ja merkonomi, joka opiskelee tradenomiksi Tampereen ammattikorkeakoulussa. Hän on työskennellyt Tammer-Juristeilla assistenttina ja asianajosihteerin sijaisena maaliskuusta 2016 lähtien. Elsa on niin juristiemme kuin sihteerimme oikea käsi.