Tutustu asiantuntijoihimme

Asianajajamme ovat toimineet asianajajina ja lakimiehinä sekä muissa vastuullisissa tehtävissä rahoituslaitoksissa, liike-elämässä ja tuomareina käräjäoikeuksissa. Asianajajamme ovat lisäksi kaupanvahvistajia. Tammer-Juristeilla on kumppaneina eri alojen asiantuntijoita ja kansainvälinen yhteistyöverkosto. Juristiemme kokemus ja asiantuntemus sekä innostunut ja käytännönläheinen työtapa ovat asiakkaittemme etuoikeus – yhdessä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa onnistumme!

Janne Nuutinen

TOIMITUSJOHTAJA, OSAKAS, ASIANAJAJA, VARATUOMARI

Janne Nuutinen on toimistomme liikejuridiikan vastuujuristi. Hänen toimeksiantonsa liittyvät usein vahingonkorvausoikeuteen, yritysten sopimusasioihin, kiinteistöasioihin ja yritysjärjestelyihin sekä talousrikoksiin. Lisäksi hän avustaa yksityishenkilöitä monipuolisesti oikeudessa käsiteltävissä riita- ja rikosasioissa. Janne toimii myös oikeuden määräämänä pesänselvittäjänä ja -jakajana kuolinpesissä ja avioeroissa omaisuuden erottelussa. Hänellä on laajaa kokemusta mm. asuntokauppa- ja työsuhderiidoista. Janne on toiminut asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:n asianajajana ja toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien ja tätä ennen pankin toimitusjohtajana 13 vuoden ajan.

janne.nuutinen@tammer-juristit.fi
040 536 9850

Sari Honkalampi

OSAKAS, ASIANAJAJA, VARATUOMARI

Toinen Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:n osakas Sari Honkalampi on yrityksemme pitkäaikaisin työntekijä. Hän on työskennellyt Tammer-Juristeilla vuodesta 2008 lähtien. Asianajaja Honkalammella on laajaa kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudesta sekä lapsiasioista – huostaanottoa koskevat asiat mukaan lukien. Muita erikoisosaamisaloja ovat työoikeus, vahingonkorvausoikeus ja talousrikosasiat. Honkalammella on laajaa kokemusta asuntokauppa- ja työsuhderiidoista. Hän on toiminut omakotiliiton neuvontapalveluissa vuosien ajan, samoin Pirkanmaan yrittäjien neuvontapalveluissa. Honkalampi on hoitanut useita vuokrasuhteisiin liittyviä asioita.

Honkalampi avustaa rikosoikeudenkäynneissä sekä syytettyjä eli vastaajia että asianomistajia eli rikoksen uhreja. Tyypillisiä rikosasioita ovat esimerkiksi varkaus ja anastus, pahoinpitely, lähestymiskielto, huumausainerikos, seksuaalirikos, liikenteen vaarantaminen ja rattijuopumus, veropetos, velallisen rikos, kavallus sekä kirjanpitorikos.

sari.honkalampi@tammer-juristit.fi
041 449 4749

Iiris Nuutinen

ASSISTENTTI

Iiris Nuutinen on työskennellyt Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:llä vuodesta 2016 lähtien. Häneltä luonnistuu niin asianajajien avustaminen toimeksiannoissa kuin muutkin toimistorutiinit. Iiris on humanististen tieteiden kandidaatti ja opiskelee pääaineenaan suomen kieltä. Vapaalla hän soittaa pianoa, tanssii balettia ja nauttii kaunokirjallisuudesta. Iiriksellä on ikäänsä nähden runsaasti kokemusta asianajotoimiston arjesta ja hän kohtaa asiakkaamme aina lämmöllä.

info@tammer-juristit.fi
050 469 8215

Jenni Räsänen

ASIANAJOSIHTEERI

Jenni on työskennellyt Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:ssä vuodesta 2017 lähtien. Hän vastaa toimiston hallinnosta ja avustaa asianajajia toimeksiannoissa. Jennillä on aina aikaa asiakkaillemme, joten hänen puoleensa voi kääntyä asiassa kuin asiassa.

info@tammer-juristit.fi
050 469 8215