FORSSAN TOIMIPISTEEN AVAJAISET 15.5.2023 klo 9-11. TERVETULOA!

Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy avaa uuden toimipisteen Forssaan Kiinteistö Oy Forssan Virastokeskukseen Kartanonkatu 10 A 30100 Forssa. Viralliset avajaiset ovat 15.5.2023 ja toivotamme kaikki tervetulleiksi klo 9-11.

Tarjoamme pullakahvit ja arvomme asianajotyönä laaditun edunvalvontavaltuutuksen/avioehtosopimuksen/testamentin. Avajaisissa on myös mahdollisuus varata ilmaisia puolen tunnin konsultaatioaikoja asianajajalle.

Uuden toimipisteen myötä meillä on valmiuksia ottaa lisää yritys- ja henkilöasiakkaita erityisesti Forssan, Tammelan, Jokioisten ja muidenkin lähikuntien alueelta. Uusi toimisto mahdollistaa asiakkaillemme ja asianajajillemme helposti saavutettavat tapaamistilat Forssan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Teemme lisäksi koti- ja yrityskäyntejä.

Ajanvarauksen Forssan toimipisteelle asianajajan tapaamiseen voi tehdä tuttuun tapaan soittamalla Tampereen toimistolle numeroon 010 346 6640 tai laittamalla viestiä nettisivujen yhteydenottolomakkeella. Annamme neuvontaa myös puhelimessa: asianajaja Sari Honkalampi 0414494749 ja asianajaja Janne Nuutinen 040 536 9850.

Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on perustettu vuonna 1996. Olemme erikoistuneet yritysten sopimus- ja riita-asioihin sekä yritysjärjestelyihin.

Henkilöasiakkaita palvelemme perintö- ja perheoikeudellisissa asioissa, myös haasteellisemmissa avo- ja avioeroihin sekä kuolinpesiin liittyvissä pesänselvitys ja pesänjako -asioissa sekä perintöriidoissa. Asianajaja Sari Honkalampi on lisäksi erikoistunut lasten huolto-, elatus- ja tapaamisoikeusasioihin, joiden hoitamisesta hänellä on yli 20 vuoden kokemus.

Palveluihimme kuuluvat myös perunkirjoitukset, testamentit, avioehtosopimukset, edunvalvontavaltakirjat. Avustamme myös rikos- ja riita-asioissa.

Tervetuloa palveltavaksi!