Nopeasti muuttuva yhteiskunta ja lainsäädäntö sekä kansainvälistyminen asettaa erityisiä haasteita työoikeus- ja virkamiesoikeus asioiden hoitamiselle. Päivittäinen lainsäädännön seuraaminen, jatkuva kouluttautuminen sekä vankka kokemus työoikeus asioiden hoitamisesta niin asianajajina kuin myös liikeyitysten hallinnossa takaavat sen, että asiakkaamme saavat parhaat resurssit työoikeudellisten asioiden hoitamiseen.

Yksityisen sektorin, valtion ja kuntien palvelussuhteiden ongelmat ovat meillä Tammer-Juristeilla osa päivittäistä työtämme. Riita-asiat käräjäoikeudessa, virkamieslautakunnassa, hallinto-oikeudessa ja työtuomioistuimessa on turvallista hoitaa työoikeuteen erikoistuneen asianajajan kanssa.

Työoikeuteen kuuluvat muun muassa palkkaukseen, työsopimukseen, työehtosopimuksen tulkintaan, lomautukseen, irtisanomiseen, työsuhteen purkamiseen, irtisanomisajan palkkaan sekä muihin työsuhteesta aiheutuviin erimielisyyksiin liittyvät asiat. Myös kilpailukielto- ja salassapitosopimukset sekä tietosuoja ovat työoikeuteen erikoistuneiden asianajajien osaamisaluetta.

office-hallway